Kristiansand tok poengene

Kristiansand anført av 3 tidligere Runarspillere snudde kampen og tok poengene

2016-11-28
01ILRunar

1 omgang startet bra og Runar Sandefjord tok tidlig ledelsen i kampen og førte kampen frem til pause hvor de ledet 20-16 til pause.

Når 2 omgang startet så hadde KIF tydelig bestemt seg for at de ønsket poengene med seg til Kristiansand og satte kjapt inn et press mot Runars gutter, noe som resulterte at de raskt kom opp på uavgjort og etter dette var det jevnt resten av kampen. Kif hadde en 4 måls ledelse etter ca 25 i 2 omgang.Runar Sandefjord fikk da  en god periode hvor man bl.a. tok ut keeper i angrepet. Vi greide da å komme ajour med Kristiansand, og det ble en meget spennende avslutning. Vi hadde ballen de siste 25 sekundene av kampen, da ledet Kristiansand med ett mål. Desverre greide vi ikke å omsette det siste angrepet til mål, og dermed ble poengene med tilbake til Kristiansand denne kvelden.

313 publikummere hadde funnet veien til Runarhallen.

Toppscorer Runar ble Herman Gjekstad med 8 mål (4 straffer), Andreas Thynell hadde 6 nettkjenninger.  På Kristiansand var det Sebastian Schultz Hansen med 7. De tidligere Runarguttene hadde henholdsvi:  Mathias Christiansen (5), Erlend Årstein Hansen (4) og Fredrik Aa Langeid 1)